Eigen ondernemer en gezondheidsambassadeur

Zondag 20 september 2015: Het is vandaag precies een maand geleden dat ik begon met mijn Aloe Vera C9 van Forever Living en sinds die dag zijn er een hoop dingen veranderd in mijn leven..

Feel Good Look Good!
Veel mensen vragen mij of ik na mijn C9 kuur niet terugval in mijn oude eetpatroon (en daardoor weer kilo’s aankom). Om eerlijk te zijn heb ik sinds de C9 niet meer op de weegschaal gestaan; ik heb niet eens een weegschaal en het kan me eigenlijk ook niet schelen hoeveel kilo’s ik weeg. Het belangrijkste is dat ik me lekker in mijn vel voel. Wil je weten waarom de Aloe Vera zo’n geweldige werking heeft op ons lijf? Check dan dit filmpje!

Sinds de C9 drink nog elke dag de Aloe Vera gel, eet ik gevarieerd, en ik doe ca. 3-5 keer per week crossfit. Ik ben gemotiveerd zo door te blijven trainen en gezond te blijven leven en dat maakt dat ik me niet alleen lekker in mijn vel voel, maar dat ook uitstraal! En ik ben trots op het resultaat.

Snoepen en snacken
Zolang mijn gezonde levenstijl overheerst dan mag ik af en toe genieten van iets lekkers, vind ik. De belangrijkste motivatie om ‘iets lekkers’ te eten moet voor mij zijn: het is mijn leven, mijn feestje, mijn lekkers. Ik ben dus nog steeds van plan traktaties af te slaan op werk, de lolly in de wachtkamer van de dokter te laten staan, of het koekje naast de koffie terug aan de ober te geven. Die traktaties zijn echt te makkelijk achterover te slaan waardoor je je niet meer realiseert hoeveel troep je in je lijf binnenkrijgt. Ik doe graag een beetje moeite voor iets lekkers 🙂

Zo had ik laatst echt zin in pizza als avondeten.. Na wikken en wegen en een bezoekje in de supermarkt kwam ik thuis met bananen, eieren en havermout.. In plaats van een pizza in de oven te leggen bakte ik die avond havermout met bananenpannenkoekjes, gegarneerd met een beetje kaneel en appelstroop. Heerlijk, gezond, een goede snack/maaltijd voor en na het sporten. Vooral is dit mega verantwoord vergeleken met een pizza! Zo heb ik dus toch kunnen snoepen met een goed gevoel.

Anderen helpen en inspireren
Ik wil graag anderen inspireren om ook gezonde keuzes in hun leven te maken: om lekkerder in hun vel te zitten met als gevolg zich fitter en energieker te voelen. Het voelt dus echt als een cadeautje als ik foto’s ontvang van vrienden die op mijn aanraden heerlijke recepten klaarmaken, en daar hun eigen draai aangeven. Blijf dit doen allemaal (of post op Instagram met @healthylivingbylisette); dit vind ik écht geweldig!

Healthy living by Lisette bananencake door Johanna:

Nieuwe variatie op de heerlijke havermout pannenkoekjes: havermout pannenkoekje met ei, courgette en (een beetje) kaas door Sabine:

De Forever Aloe Vera producten blijven gebruiken!
Sinds de C9 die ik vorige maand voltooide blijf ik de Aloe Vera gel drinken en mijn proteïne shakes. Daarnaast ben ik ter aanvulling op het sporten ook gestart met het Forever supplement Argi+. De Argi+ is een goede aanvulling in het leven van een atleet en (top/amateur)sporter. In dit voedingssupplement zit de niet-essentiële aminozuur L-Arginine, die ons lijf ook zelf aanmaakt als we bijvoorbeeld gaan klimmen in de bergen. Dit helpt de bloedvaten te verwijden en de bloedsomloop te stimuleren, wat bijdraagt aan o.a. een betere uithoudingsvermogen. Ik ben benieuwd wat voor effect Argi+ op mij heeft tijdens mijn trainingen. Ik kan namelijk best wel rennen, maar ik wil dat mijn uithoudingsvermogen en snelheid omhoog gaat. Wie weet loop ik volgend jaar wel een halve marathon..

Eigen ondernemer en gezondheidsambassadeur!
De Aloe Vera Clean9 kuur heeft me echt opgeknapt en ik voel me fit en energiek: zowel op werk, thuis als tijdens het sporten. Naast de C9 biedt Forever ook veel andere zorg- en schoonheidsproducten, voedingssupplementen, make-ups en carrièremogelijkheden.

Omdat ik achter de producten van Forever sta ben ik sinds 8 september 2015 Zelfstandig Forever Business Owner geworden. Dit houdt in dat ik officieel distributeur en ambassadeur ben van de van Forever Living Aloe Vera producten. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen verder te helpen om zich ook lekker in hun vel te voelen. Ik ben eigen baas en ik doe dit in mijn vrije tijd erbij.

Mocht je geïnspireerd zijn door mijn verhaal stuur me een persoonlijk berichtje

Gezonde groetjes,

Lisette Croese
Zelfstandig Forever Business Owner
Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s