Eat, work, sport, sleep, repeat! And enjoy life!

Mijn grootste overwinning van deze week: ik heb 10 km hardgelopen! Lees verder hoe ik dat overleefde!

Bezige bij
Naast mijn fulltime baan bij het reisbureau ben ik parttime bezig met mijn nieuwe business Forever Living. Dat houdt in dat ik product presentaties bijwoon en leer over de producten die ik vertegenwoordig. Daarnaast schrijf ik natuurlijk deze blog om mijn ervaringen te delen met anderen en praat ik erover met veel mensen. Het is echt heel leuk om te doen, vooral als mensen geïnteresseerd zijn en waarderen waar ik voor sta. Bedankt allemaal voor de support, ik krijg er veel energie van!

Ik heb sinds kort ook mijn eigen webshop waar iedereen Forever Living producten kan bestellen! Keuze uit 150 producten voor het hele gezin.

3-5 dagen per week sporten
Als het even kan probeer ik 3-5 dagen per week te crossfitten. Zoals ik in mijn vorige blog had aangegeven ben ik begonnen met het drinken van Argi+. Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Gemengd met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag  fit te voelen.

Na 5 km zat ik nog boordevol energie dus ik ben doorgegaan. Mijn gedachtes gingen vanaf dat moment ‘uit’ tot ik bij 8 km was. Precies op dit moment rende ik voorbij mijn huis. Ik kon twee dingen doen: naar huis gaan, of doorgaan voor de 10 km. Ik had nog energie dus uiteindelijk heb ik 10 km non-stop weten te rennen, in een tijdsbestek van 1:14 uur. Ik was erg trots op mezelf dat ik dit heb weten vol te houden met enkel crossfit trainingen.

Mijn herstel was ook fantastisch: ik had hooguit 2 dagen stijve enkels, maar dat trok snel weg en had daarna nergens last van. Ik heb daarom besloten om in de toekomst mee te doen met hardloopevenementen waarbij ik voor de 15km ga, dit is toch gaaf?!

Heb je ook interesse in de Argi+ bestel direct via mijn webshop. Alle producten hebben 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Probeer het dus gewoon uit.

Creativiteit in de keuken
Ondanks dat ik niet alle maaltijden zelf zou hebben uitgekozen van Hello Fresh ben ik tot nu toe bijna altijd blij verrast door de diverse maaltijden en goede smaken. Ondanks dat ik nu veel gevarieerder eet dan voorheen (ik eet nu bijvoorbeeld meer vis dan vroeger en ik leer nieuwe groentes kennen) mis ik het soms om creatief te zijn in de keuken.

Maar… het feit dat ik niet meer avondenlang in de supermarkt rondhang en van alles in mijn winkelmangje leg (zonder na te denken wat ik precies wil bereiden) waardeer ik echt. Ik houd tijd over voor andere dingen, en ik bespaar er geld door (dit geldt wellicht niet voor iedereen). Hier wat impressies van de gerechten:

Tot slot
Tot slot wil ik graag met iedereen delen: ik erken dat ik een fit en gezond lichaam heb, maar ik realiseer me ook dat niet iedereen dat heeft. Neem dit niet te snel voor lief! Ons lichaam heeft het te zwaar te voorduren met alle suikers die we binnenkrijgen, rook en uitlaakgassen, nicotine en caffeïne, zware tassen dragen en uren achter de computer of een bureau zitten.

Respecteer je lijf en zorg er goed voor: beweeg regelmatig, eet gezond, drink voldoende water, drink geen alcohol of drink met mate en rook niet! Houd van jezelf, houd van het lijf waarin je leeft: je moet het er de rest van je leven mee doen. Doe af een toe bijvoorbeeld een Aloe vera kuur om je te helpen te ontdoen van afvalstoffen in je lijf. Behandel andere mensen met liefde en respect, zoals je verwacht zelf behandeld te worden. Geniet van het leven zolang je kan! Bedankt voor jullie aandacht!

Gezonde groetjes,

Lisette
Webshop
Contact

2 gedachtes over “Eat, work, sport, sleep, repeat! And enjoy life!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s