C9 ervaringen van vrienden, 15km hardlopen en ZZP-er worden!

Om te beginnen wil ik graag iedereen bedanken voor de positieve feedback op mijn laatste blog post. Ik heb persoonlijke informatie met jullie gedeeld en ik ben verrast hoe positief deze is ontvangen.

De Aloe Vera C9 ervaringen van vrienden
Niet alleen ben ik supertrots dat ik zo veel mensen heb kunnen inspireren met mijn verhaal, maar ik ben ook heel trots dat mijn vrienden het Aloe Vera C9 avontuur aandurfden.

De meesten wilden de C9 doen om van hun ongezonde snackgewoontes of suikerbehoeftes af te komen, een kilootje minder wegen en het gevoel van fitheid en vitaliteit ervaren waar de C9 van Forever Living zo bekend om staat. Ik vond het daarom mooi om te horen dat ze allemaal het fitte gevoel hebben ervaren, vooral ook tijdens het sporten.

Voeding waarderen 
Ze leerden gezonde voeding te waarderen en hun lichaam te respecteren, bewuster, gezonder en biologisch te eten als ze trek hadden en niet louter uit gewoonte, stress of verveling. Ontbijten werd ook een must, iets wat niet voor iedereen zo gewoon was.

Gemiddeld zijn ze 2-4 kg en behoorlijk wat centimeters afgevallen op de plekken waar het gewenst was. Maar niet iedereen deed de C9 om af te vallen: een van de vrienden had niet eens een weegschaal. Zijn grootste overwinning is dat hij vroeger elke dag cola dronk, maar tijdens de C9 heeft hij deze suiker behoefte kunnen doorbreken. Sindsdien drinkt hij bijna nooit meer cola. Het zijn de kleine keuzes in je eetpatroon die het verschil kunnen maken.

Uitdaging
Ze zullen het niet onkennen: het was een uitdaging! Het was toch wel zwaarder dan ze dachten, vooral dag 2. Maar achteraf zijn ze allemaal blij dat ze de Clean 9 hebben ervaren. Een van de jongens hield zijn ervaringen met de C9 en een fotodagboek bij op instagram: lees hier zijn Aloe Vera C9 ervaringen.

Focus op wat je mag eten
Ik ben van mening dat de Aloe Vera Clean 9 goed vol te houden is omdat je je kunt focussen op wat je wel mag eten en drinken, in plaats van wat allemaal niet mag. Je lichaam beloont jezelf voor de keuzes die je maakt.

Je leert creatief te zijn in de keuken en nieuwe snacks kennen; nieuwe paden in de supermarkt te bewandelen. Dat zijn prettige ontwikkelingen om mee te nemen voor de toekomst.

Het dagelijkse voedingspatroon van veel mensen bestaat uit gewoontes. Gewoontes die we al jaren kennen, misschien wel vanaf kinds af aan. Denk bijvoorbeeld aan: standaard een koekje bij de koffie, suiker in de thee, frisdrank bij het avondeten, chipjes tijdens televisiekijken, aannemen van traktaties op werk, maar ook onze portie innames zijn gebaseerd op gewoontes. Het doorboren van deze gewoontes vereist discipline en dat is erg knap.

Heb je interesse in de Aloe Vera C9 of het FIT programma? Deze producten zijn niet in winkels te koop, wel via mij of mijn webshop. De C9 box vind je onder artikelnummer 475 of 476 (vanille of chocolade smaak). Voor persoonlijk advies stuur mij een berichtje.

Kamer van Koophandel
Tot slot vind ik het leuk om met jullie te delen dat mijn onderneming nu officieel is: ik heb mij namelijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Healthy Living by Lisette is nu een officieel bedrijf. Ben best trots!

15km hardlopen tijdens de Zevenheuvelenloop
De Zevenheuvelenloop is een van de grootste hardloopevenementen van Nederland waar ik aanstaande zondag 15 km ga rennen. Dit wordt het eerste hardloopevenement in mijn leven waar ik aan mee doe. Spannend!

De komende week staat dus weer in het teken van gezond eten en trainen! De laatste paar weken heb ik toch weer gesnoept, of te veel gegeten of te laat op de avond. Maar ik wil me dit weekend echt fit voelen. Gezonde dingen in huis halen dus!   
Ik heb vorig weekend voor het eerst 15 km in mijn hele leven non-stop hardgelopen. Ik deed er 1:48 uur over. Een langzame tijd, maar ik hield het beter vol dan de 12km van laatst en ik had geen spierpijn de dagen erna (bedankt Argi+!).

Qua kilometers geloof ik wel dat ik het aan kan. Ik maak me alleen een beetje zorgen om die heuveltjes: dat wordt vast pittig! Lees hier de blog.

Mexicoooo
De week daarna ga ik op studiereis naar Mexico voor mijn baan in het reisbureau. We gaan daar rondreizen, onze Spaanse taal skills verbeteren en surfen: ik kan niet wachten! De laatste keer dat ik surfde was al weer in juni 2014 op Bali.

Ik ga jullie in Mexico uiteraard via instagram op de hoogte houden: volg me via instagram @heathylivingbylisette! En lees hier mijn Mexico reisverslag.

Gezonde groetjes,

Lisette
Zelfstandig Forever Business Owner
Webshop
Contact
Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s