“Je baan opzeggen? Wat! Waarom?”

Ja. Ik heb besloten te doen waar ik voorheen alleen van droomde! Ik heb mijn baan opgezegd en ga begin april op reis voor Healthy Living by Lisette.

Een van de spannendste beslissingen in mijn leven ooit, moet ik je eerlijk bekennen…
Waarom? Ik ben 29, ambitieus, reislustig en ik zit vol creatieve en sportieve ideeën. Zo heb ik besloten na 6,5 jaar gewerkt te hebben als reisspecialist mijn eigen reisadviezen op te volgen!

Do what you Love & Love what you do
Lekker en gezond eten, sporten en reizen is wat ik het liefst doe. Anderen daarmee inspireren is echt een cadeau! Komend jaar laat ik mijn passies samensmelten tot 1 groot avontuur.

Zo ga ik in april voor 2,5 maand een geweldige reis maken naar Dubai, Zuid Afrika, Bali en Thailand. Ik ga deels voor mijn werk met Forever Living en ik word gesponsord om voor jullie de gaafste bootcamp, yoga en crossfit retreats uit te proberen!

Van dromen naar werkelijkheid!
Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn ervaringen via mijn blogs, foto’s en video verslagen via Instagram en Facebook. Ik hoop jullie te inspireren om ook te doen waar je hart ligt en daar keihard voor te werken. Ik geloof meer in mijzelf dan ooit en bezit de vaardigheden die ik nodig heb om mijn onderneming naar de next level te brengen. Forever bestellingen kunnen jullie nog steeds via mijn webshop bestellen.

Liefs, Lisette
Contact

 

 

2 gedachtes over ““Je baan opzeggen? Wat! Waarom?”

  1. Joquebede

    Oi Lisette,que lindo o que vc vai fazer,ninguém tem a coragem e a garra de fazer o que vc faz,nós estamos super orgulhosas por vc,var em frente Lisette,como sempre,amiga família ❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s