Mijn anti-aging formule đź’–

Als je de bladen mag geloven worden wij vrouwen meestal gerimpelder, uitgezakter en lelijker met de jaren. Ik ben bijna 30 en ja.. ik heb wel wat meer rimpels en het een en ander is ook wel gaan zakken. Maar het lijkt erop dat leeftijd mijn beste accessoire is geworden.

Mijn anti-aging formule
Er worden ons allerlei anti-aging crèmepjes en maskertjes aangesmeerd door de cosmetica branche. Ik gebruik dat soort producten niet meer sinds 1,5 jaar. Alles wat ik op mijn huid smeer is nu gebaseerd op Aloe Vera, uiteraard uit mijn eigen winkeltje met Forever Living producten. Maar gaat er niet alleen om wat je op je gezicht smeert. Integendeel!
Facebook wees me laatst op een foto van 7 jaar geleden en ik schrok er bijna van. Wow! Damnn.. mag ik dat zeggen? Zelfvertrouwen staat me goed! 👸🏽

img_0148

Hoe dan?!
Ik ben er niet eens zo bewust mee bezig geweest, maar het komt erop neer dat ik 100% ben gegaan voor het motto:

Do what you love and love what you do! đź’ś

Zo heb ik afstand genomen van bepaalde mensen en dingen in mijn leven die mij meer energie kosten dan opleveren en ik ben op zoek gegaan naar alles dat mij motiveert in mijn leven:

 • meer reizen
 • lezen
 • muziek luisteren
 • zingen
 • dansen
 • meer van mezelf houden
 • dankbaar zijn en dankbaarheid uiten
 • sporten
 • gebalanceerd en gezonder eten
 • Aloe Vera drinken
 • eigen business gestart

Gedurende de laatste jaren is mijn leven een rollercoaster geweest. Ik heb echt veel downs en ups gehad met mijn familie, in de liefde en met mijn dans-, theater- en crossfitervaringen. Maar ik heb altijd in mijzelf geloofd, mezelf de moeite waard gevonden en achter de business gestaan waar ik voor gekozen heb. Ik stuur hierbij veel hartjes naar alle mensen die ook altijd in mij hebben geloofd: jullie hebben mij ook veel kracht gegeven. Dank! đź’•đź’•

Eigen business
Sinds 1,5 jaar ben ik Forever Business Owner en ambassadeur van natuurlijke Aloe Vera producten. Ik heb ervoor gekozen om altijd mezelf te blijven en heel eerlijk mijn ervaringen te delen. Ik denk dat dat mijn kracht is. Ik ben gestart met deze business Ă©n het schrijven van mijn blogs in de weekenden en avonduren naast mijn full time job en langzaam ben ik gaan afbouwen. Een druk leven, maar het is al mijn energie en tijd waard.

Zonder regen geen zonneschijn
Het is echt waar. Je kunt geen ups waarderen zonder je even down te hebben gevoeld. Laat dat gevoel toe, stop het niet weg. Op het moment dat je je down voelt, zou je een sprongetje moeten maken, want dat is de beste timing om weer omhoog te klimmen. Jouw ziel is aan het groeien, je bent aan het ontwikkelen. Je ziet het nu nog niet, maar je voelt het achteraf. Een overwinning op jezelf is altijd motiverend.

“Darling, what if you fall?!”
Wees niet bang om af en toe nieuwe uitdagingen aan te gaan in je leven. Je kunt er hooguit veel van leren. Ik kijk ontzettend uit naar mijn fantastische reis en naar nieuwe (business) uitdagingen die nog zullen volgen. Ik weet dat ze komen want ik knok ervoor en ik weet dat ik het kan. Lieve mensen, ik weiger mijn leven te laten leiden door angst! Jullie ook?

Ik sluit af met deze quote:

“Darling, what if you fall?!”
“Mama, what if I flyyyy?!” đź¦„🦋🦅🌟💜

Liefs, Lisette

Volg mij op instagram of Facebook voor dagelijkse inspiratie en updates over mijn aankomende reis!

2 gedachtes over “Mijn anti-aging formule đź’–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s