Aloe Vera C9 ervaringen van anderen

Hieronder de ervaringen van enkele klanten van mij die de C9 deden in 2016. Ik deel dit zodat je een idee krijgt wat je kunt verwachten van de C9 kuur.

Deelnemer 1: -4,5 kg
“Ik voel me fit. Heb door dit programma ingezien en ervaren dat eten laten staan net zo lekker kan zijn als het eten ervan. Zeker gemotiveerd om gezond te blijven eten.. Mijn dank is groot!”.

Deelnemer 2: -15 cm en -4 kg
“4 kilo kwijt en voel me fitter. Geen suiker vond ik wel meevallen omdat je wel fruit mag etc. Ik denk dat ik met suiker wel kan minderen en ’t een boost geeft gezonder te eten.”

Deelnemer 3:-17 cm en -2 kg
“Ik ben zo blij dat je me hebt geïntrodudeerd aan de C9, ik voel me geweldig: veel energie en mijn spinning les vloog voorbij.”

Deelnemer 4: -14 cm en -1,5 kg
“Ik wil sowieso wel doorgaan met de aloe vera want mijn dochtertje vindt hem heerlijk en de shake vind ik ook zalig.”

Deelnemer 5: -2 kg
“Lange tijd speelde ik met de gedachte om een keer een detox te doen. Positieve ervaringen om me heen met de C9 maakten me nieuwsgierig, maar ik durfde er niet aan te beginnen. Tot ik een periode meemaakte waarin ik even niet kon trainen. Voor mijn gevoel werd ik lui, ging ik ongezonder eten en meer roken. Toen ik eenmaal weer mocht sporten kon ik de knop nog niet omzetten en had ik het gevoel dat ik het grondiger moest aanpakken. Met de C9 dus.

Ik vond het spannend om te starten, maar onder andere door de support van mijn vriendinnen en moeder in een speciale C9 app was het heel goed vol te houden. En zelfs wel een beetje leuk. Het voelde goed om zo bewust met mijn voeding en gezondheid bezig te zijn. Makkelijk was het niet altijd en zeker in het begin schommelde mijn energielevel behoorlijk. Na een paar dagen leek mijn lichaam eraan gewend en begon ik me steeds beter te voelen. Geen last van cravings naar suiker, alcohol of sigaretten. Tijdens de C9 ben ik twee kilo en een paar centimeters verloren. Dit was voor mij niet de insteek, maar stiekem toch leuk meegenomen.

Wat de C9 mij vooral heeft opgeleverd? Het bewustzijn dat ik daarvoor toch niet zo slecht bezig was als ik dacht. Nieuwe ideeën voor gezonde en lekkere recepten. Waardevol en gezellig contact met de meiden met wie ik tegelijk bezig was. GEEN sigaretten meer. Heel veel zin om weer volop te gaan trainen. De knop is om. Maar ik gun mezelf ook af en toe een cheatmomentje.”

Wil je de C9 bestellen, koop deze dan via mijn webshop.