Aloe Vera

De kracht van Aloe Vera
De Aloe Vera plant staat al duizenden jaren bekend om de natuurlijke verzorgende, verkoelende en hydraterende werking. Het wordt oa. gebruikt om lichte brandwonden en insectenbeten te verlichten, de huid te ontspannen en werkt vochtinbrengend. Aloe Vera ondersteunt de huid zelfs bij zijn natuurlijke functie om de huid te vernieuwen.

Forever garandeert de beste kwaliteit Aloe Vera 
Forever Aloe Vera wordt verbouwd op plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. De plantages zijn 100% in eigen beheer en de Aloe Vera wordt met de hand geoogst waardoor Forever volledige controle heeft over het planten, oogsten, verwerken en het leveren van pure Aloe Vera producten. Forever Living garandeert producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de wereld.

forever

Forever Living Products
Het bedrijf Forever Living Products werd in 1978 opgericht door Rex Maugan. Hij ruilde zijn leven als vastgoedzakenman in om zijn passie voor betere gezondheid, kwaliteitsproducten en financiele vrijheid na te leven en te delen met anderen. Forever Living is nog steeds een familiebedrijf en uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Aloe Vera en bijenproducten. Kijk hier een inspirerend filmpje over hoe Rex Maughan Forever Living Products tot een groot succes maakte.

Hoe mijn Forever Living avontuur begon
Op 9 juli 2015 vroeg mijn vriendin Neel of ik wilde meedoen met een Aloe Vera detox, de C9. Ik was sceptisch over de werking van Aloe Vera dus ik reageerde niet heel enthousiast op haar berichtje:


Zoals je leest droop het enthousiasme er niet bepaald vanaf. Ik erkende wel dat ik veel snoepte maar om nou gelijk te ‘detoxen’.. dat was een beetje te veel van het goede! Toch ben ik het avontuur aangegaan! Wat had ik te verliezen?

Waarom de C9? 
Ik had vaak de neiging om tijdens werk of voor het slapen gaan ongezond te eten en te snoepen. Deze gewoonte gaf me helemaal geen energie en vooral tijdens het sporten merkte ik dat. Daarom besloot ik de Aloe Vera C9 kuur te doen. Ik had geen idee waar ik aan begon. Niet eens wat de C9 box kostte! Maar ik zei: “oke ik doe met je mee!”

Euforische ervaring
De cleanse was tegen mijn verwachtingen in een groot succes. Ik viel 4 kg en 19 cm af in 9 dagen. Daarnaast voelde me geweldig en fitter dan ooit. Het was echt een euforische ervaring. Ik kreeg complimenten dat ik straalde en ik inspireerde vrienden om ook de C9 te doen met succesvolle resultaten.

Na de eerste C9 rende ik de Zevenheuvelenloop in 1:54 uur en deed ik mee aan twee crossfit kwalificatiewedstrijden. In totaal raakte ik in een jaar meer dan 10 kg kwijt. Zelfs met hier en daar wat tegenslagen wist ik mijn nieuwe figuur te behouden binnen 10 maanden na de C9. Mijn ervaringen van het afgelopen jaar deelde ik op deze blog en instagram.

img_0160

Elke dag Forever Aloe Vera drinken
Door mijn positieve ervaringen met de C9 drink ik nog steeds dagelijks Forever Aloe Vera drinkgel. Sindsdien is mijn darmflora is in balans, ik heb ontzettend veel energie, ik voel me fit en ik merk zelfs dat mijn huid beter is en mijn haar voller.

Om aan een strakker lijf te werken startte ik op 26 mei 2016 met het vervolgprogramma van de C9. Lees hier meer over mijn ervaringen met de FIT 1, nu ook wel de F15 genoemd. Deze producten zijn aan te raden als je ondersteuning en balans zoekt in voeding en sport en meer wil leren over verantwoorde voeding.

Omdat ik zelfstandig Forever Business Owner ben kun je alle Aloe Vera producten van Forever Living in mijn webshop bestellen.