Welkom!

img_8089

Mijn naam is Lisette, ik ben 31 jaar. Ik kom uit Amsterdam maar tegenwoordig woon in in de buurt van Rotterdam. Met plezier deel ik mijn gezonde lifestyle op het gebied van sport, voeding en reizen

Sinds april 2017 ben ik fulltime zelfstandig ondernemer en de grootste uitdaging van mijn leven aangegaan. In 2017 en 2018 heb ik veel verschillende opleidingen gevolgd om mijzelf om te scholen van de toeristische branche naar de sportbranche. Nu werk ik vooral als sport- en Yoga instructrice in diverse sportscholen, Bootcamp & Personal Trainer en ik ben zwem ABC docente in opleiding bij een zwembad in Rotterdam.

Ik ben een bezig bijtje, maar ik doe wat ik leuk vind en ik vind het leuk wat ik doe. Volg mij op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Zelfstandig Business Owner en coach
Naast mijn freelance werk ben ik nog steeds fan van de Aloe Vera producten van Forever Living en via mijn webshop kun je deze (weightcare) producten bestellen. Met veel plezier help ik jou naar een gezondere lifestyle.

Overige erkenningen
Winnares Lifestyleblog Award 2017 voor Amsterdamdiary.nl

Lifestyle Blog Awards 2017