Voeding

Ik houd van lekker en veel eten. Vroeger at ik veel brood, pasta en rijst en ik was verslaafd aan sapjes en snoep! Sinds ik begonnen ben met mijn Healthy Living lifestyle probeer ik beter voor mezelf te worden als het gaat om voeding.

Ik eet nu haast geen brood meer, weinig of nauwelijks pasta en rijst en meer groentes. Ook probeer ik veel water of thee te drinken, stevig te ontbijten, overdag warm te eten en ’s avonds een lichte maaltijd. Snoepen daar houd ik nog wel van. 😉

Sinds december 2016 heb ik besloten geen vlees meer te eten. Lees hier mijn blog daarover. De grootste reden dat ik ermee ben gestopt is omdat ik het niet eens ben met de wijze waarop ons vlees en gevogelte wordt geproduceerd. Het zal voor mij nog zeker een uitdaging worden in de keuken, maar er zijn inmiddels zo veel alternatieven, keuze zat! Ik sta achter mijn keuze. Wie is het met mij eens?

Via mijn Instagram en Facebook pagina houd ik je op de hoogte van lekkere recepten en ideeen. Volg mij voor tips! Verder heb ik enkele lekkere recepten hier op mijn site gepost, onder het tabje voeding.

Eet smakelijk en gezonde groetjes,

Lisette
Webshop
Contact