Reizen

Ik houd van Nederland, maar ik moet gewoon af en toe even op reis! Nieuwe mensen leren kennen, de zon op mijn huid voelen, nieuwe gerechten uitproberen, mooie dingen zien en ervaren, andere culturen leren kennen. Er was een tijd dat ik liever op reis was dan thuis!

Ik had altijd gedacht dat ik niet in Nederland zou blijven wonen, maar inmiddels waardeer ik mijn huisje, mijn vrienden en de activiteiten die ik heb in Nederland meer dan ooit, dus nu ben ik ook blij om weer thuis te komen.

Door mijn opvoeding met mijn Angolese moeder en Nederlandse vader zijn vreemde talen zoals Portugees, Spaans, Frans en Engels mij niet vreemd. We hebben vroeger namelijk ook in Spanje gewoond en we reisden veel. Dat moest ook wel want mijn moeders familie woont verspreid over de wereld. Toen ik ging studeren koos ik voor een internationale (Engelstalige) studie in toerisme en door mijn baan in een reisbureau heb ik de gelegenheid gehad om privé en voor mijn baan veel van de wereld te zien! Mijn favoriete bestemmingen zijn op dit moment Brazilië, New York, Curaçao en Mexico. Omdat mijn zus met haar man en mijn neefje in Kaapstad wonen ben ik daar ook regelmatig! Met Forever kan ik gelukkig werken vanaf waar ik wil, en om die reden ben ik dan ook mijn business gestart in Zuid Afrika. Ik heb sindsdien wekelijks (online) contact met mijn lokale team in Kaapstad. Superspannend en het geeft me extra reden voor een tripje naar Zuid Afrika.

Op reis vind ik het leuk om lekker te blijven sporten dus dan ga ik bijvoorbeeld surfen, hiken, hardlopen of zwemmen.

Wanneer ik reis houd ik altijd een dagboekje bij en sinds ik Healthy Living by Lisette ben gestart doe ik dat via deze blog. Mijn blogs over mijn recente fitte reizen in Zuid Afrika en Mexico kun je dus hier lezen. Op mijn verlanglijstje staat een crossfit of yoga retreat in Thailand of Bali, fantastisch lijkt me dat! ❤