Forever FIT Weight Care programma: info C9, F15 en V5

Het Forever FIT programma is geschikt voor iedereen die wil afvallen, strakker wil worden of zich lekker fit en vitaal wil voelen. Fit en vitaal worden begint met goede voeding en meer beweging. Begin daarom met de C9 (vroeger Clean 9) voor een kickstart, en ga verder met de F15 en de Vital 5. 

De F15 (15 dagen) is de vernieuwde variant van de F1 (30 dagen) en F2 (30 dagen). Dit programma volgde ik eerder deze zomer. Wil je mijn ervaringen en resultaten over de F1 lezen: klik dan hier.

Look Good. Feel Good! Start met de C9

De C9 kuur is een 9 daagse Aloe Vera kuur om een kickstart te maken naar een gezonder leven. Tijdens dit programma maak je op een eenvoudige manier kennis met een gezond voedings- en bewegingspatroon, en leer je van je suikerbehoefte af te komen. Het gevolg is dat de meeste mensen een paar kilo af kunnen vallen en gemotiveerd raken om gezonde veranderingen in hun voeding en sportpatroon te maken. Lees hier mijn ervaring met de C9 Aloe Vera kuur.

c9

Houd je goede voornemens om gezond te blijven eten en sporten vast door na de C9 verder te gaan met het 15 daagse F15 fitprogramma:

F15
De F15 biedt in 15 dagen een gepersonaliseerde aanpak en ondersteunt je om jouw nieuwe voornemens vast te houden. F15 bestaat uit drie niveaus: beginner, intermediate en advanced. Kies jouw eigen fitness niveau en ontvang de benodigde informatie om je fitness en voedingsdoelen te bereiken. Lees hier welk niveau bij jou past:

  • Kies dan voor F15 BEGINNER als je wilt starten met een gezondere levensstijl.
  • Ga voor F15 INTERMEDIATE als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van jouw dagelijkse leven en je klaar bent voor een volgende stap.
  • Ben je een ervaren sporter en beschik je over de nodige kennis over voeding, ga dan voor F15 ADVANCED.

Kom je er nog steeds niet uit, kijk dan op deze site voor meer informatie over voeding, sport en wat inbegrepen is in de F15. De F15 boxen zijn online te bestellen in mijn webshop, of bij mij persoonlijk. De prijs voor de F15 box is ca. 10 euro per dag (15 dagen).

fit-15

Vital 5
Door een drukke leeftsijl kiezen we vaker voor eten dat makkelijk beschikbaar is waardoor onze lichamen belangrijke vitaminen en mineralen kunnen missen. Vital 5 helpt je om op het pad van een gezonde leefstijl te blijven. De 5 producten van Forever’s werken samen als aanvulling op jouw dagelijkse voeding. De Vital 5 Box bevat: 4 kannetjes (4l) Forever Aloe Vera Gel, 1 Forever Daily, 1 Forever Active Probiotic, 1 Forever Arctic Sea en 1 ARGI+ verpakking. Voldoende om minimaal 30 dagen mee vooruit te kunnen. De prijs voor de V5 box is ca. 8 euro per dag.

vital-5

Heb je interesse in de C9, F15 en/of de Vital5 box?
Of weet je niet welk programma bij je past? Neem dan contact op met mij. Naast het feit dat de werkboekjes alle benodigde informatie verschaffen om deze programma te volgen, sta je er niet alleen voor. Als je geïnspireerd bent door mijn ervaringen met de C9, Vital5 en Argi+, dan coach ik je graag door de programma’s heen.

Bestellingen
Je kunt de C9, F15 en Vital 5 boxen persoonlijk bij mij bestellen maar ook online bestellen via mijn webshop. Voor persoonlijk advies kun je het contactformulier invullen. Forever producten zijn niet in winkels te koop.

Gezonde groetjes,

Lisette Croese

Zelfstandig Forever Business Owner
Forever ID: 310002045711