Wie is Healthy Living by Lisette?

Ik ben Lisette, een vrolijke, sportieve en ambitieuze jonge vrouw. Trotse dochter van een Nederlandse vader en Angolese moeder en zus van twee lieve zussen (20 en 32 jaar). Ik woon in Amsterdam en ik houd enorm van reizen. Naast reizen houd ik ook van sporten, lekker eten, theater en muziek.

Voordat mijn Healthy Living avontuur begon had ik een moeilijke tijd achter de rug. Na 6 maanden niet gesport te hebben en avondenlang op de bank te hebben gehangen met koek en snoep was het tijd om het roer om te gooien. Zo ben ik sinds januari 2015 fan geworden van de sport crossfit en mede dankzij het Forever FIT programma ben ik fitter en strakker in mijn vel komen te zitten. Sindsdien ben ik Forever Business Owner en coach.

Met mijn onderneming Healthy Living by Lisette en Forever heb ik de gelegenheid om te werken waar en wanneer ik wil. Omdat mijn oudste zus samen met haar man en baby in Kaapstad woont heb ik besloten daar vaker te willen zijn.

Mede daarom ga ik in april 2017 ga ik een lange reis maken naar Zuid Afrika, Bali en Thailand met als doel gezonder, fitter en sterker terug te komen. Via mijn blogs deel ik mijn ervaringen op het gebied van sport, voeding en reizen. Ik hoop jou te inspireren met mijn lifestyle en je te laten realiseren dat jij het ook waard bent.

Gezonde groetjes,

Lisette Croese
Healthy Living by Lisette

Wat vind je trouwens van mijn gloednieuwe logo?!

logo-transparant


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s