Over Lisette

Ik ben Lisette, een vrolijke, sportieve en ambitieuze jonge vrouw. Trotse dochter van een Nederlandse vader en Angolese moeder en zus van twee lieve zussen. Ik woon tegenwoordig in Dordrecht en ik houd enorm van reizen. Naast reizen houd ik ook van sporten, lekker eten, theater en muziek.

Na grote veranderingen in mijn leven die in 2014 leidden tot een depressie en overgewicht, deelde ik vanaf 2015 via mijn blog Healthy Living by Lisette mijn verhalen over mijn progressie naar een gezonde(re) lifestyle op het gebied van sport, food, reizen en uiteindelijk ook mindfulness.

Begin 2017 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en mij volledig in te zetten als ambassadeur van beweging en gezondheid. Sindsdien heb ik de opleiding Fitness Trainer (Fitvak A) afgerond, starte ik mijn eigen kinderdans-crew en ben ik werkzaam als groepslesinstructeur en yoga docente bij een sportschool in Rotterdam.

Begin 2018 rondde ik mijn 200 uur Vinyasa/Hatha yoga docentenopleiding af in Bali en op dit moment ben ik in opleiding voor Personal Trainer (Fitvak B) op de AALO in Amsterdam. O.a. via Fit 2B Perfect ben ik inzetbaar als Personal Trainer. Neem een kijkje op mijn professionele site lisettecroese.com voor de huidige projecten en lessen.

Gezonde groetjes,

Lisette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s